2013 и 2014

Неусетно дойде и 2014-та година. Нека ни е честита, нека не забравяме ежедневно да търсим вдъхновение и да се грижим за себе си и близките си! :)

Макар да бях направила няколко предколедни обещания, че ще готвя повечко в края на декември, не ми се получи. Няма да се извинявам, миналото няма как да се промени. Само се надявам през 2014-та да прекарвам повече време в кухнята – идеи съм събрала като за поне десет години напред :)

В края на декември и началото на януари обикновено се правят прогнози. Аз ще ги избегна, но пък ще дам мъничко статистики за посещенията и най-четените рецепти в Sweet Things за изминалата година, в която блогът навърши цели 3 години.

През 2013-та година Sweet Things е видян около 130 000 пъти, от близо 85 000 уникални посетители, разпръснати из 108 страни по света. Най-голямата част от тях са от България, следват САЩ (почти 4000), Великобритания (близо 2000), Германия (1600) и Испания (около 1000). Еха! :)

Изненадващото при най-посещаваните рецепти за 2013-та е, че не са за сладки неща, в противоречие с името на блога. Пожелаението ми е през тази година да започнем повече да подслаждаме дните си, без значение в коя част на света сме – с импровизации и експеримети, смели и ароматни десерти.

А ето ги и най-посещаваните рецепти за миналата година:

Лесно ризото с пилешко и зеленчуци

лесно ризото с пилешко и зеленчуци

Свинско с картофи

свинско с картофи

Мусака с кайма и картофи

мусака с кайма и картофи

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.