Mалко(и) подаръци за раздаване :)

Преди известно време, във Facebook групата на Sweet Things обещах, че станем ли 250 човека там, ще има подаръци. Е, вече сме цели 265! :)

Тъй като миналата седмица си бях за мъничка ваканция в България, оставих няколко подаръчета. И инструкции да бъдат изпратени, когато стане ясно на кого :)

Първо, искам да благодаря, че все още ме четете, макар и толкова рядко да имам време и вдъхновение за блога. Второ – вече започнах да преглеждам стари рецепти, за да си припомням какви обещания съм дала в тях. И мисля наистина да се развихря с готвенето и писането :)

Условия за участие в играта:

1. На Facebook страницата на Sweet Things съм публикувала няколко снимки, под които които пише “Подарък”. Ако все още не сте харесали страницата – сега е моментът :)
2. Харесайте или или оставете коментар под снимката на някое от подаръчетата. Това е достатъчно, за да участвате в томболата. Всеки човек може да получи само 1 подаръче.
3. В неделя по обед ще стане ясно кой какво си е спечелил. Т.е. можете да оставяте коментарите си до 12.00ч. на трети юни 2012.

Сладка кутийка за мъфин
Сироп за кафе с аромат на канела
Формички за шоколадови бонбони - мъфини
Захарни украси за торта или мъфини - животинки

Успех на всички!

Яна :)

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.